Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan Skolekassa samler inn og bruker informasjon om besøkende på vår nettside.

Hvilke personopplysninger samler vi inn og hvorfor?

Vi behandler kun anonymisert statistikk, som ikke kan spores tilbake til deg, for å bedre vår nettside. Statistikken vi samler inn, er f.eks. hvilken nettleser som brukes, hvilken side brukeren kommer inn fra, og hvilke lenker som klikkes på. Vi bruker både Piwik og Google Analytics. All informasjon blir anonymisert, og det er ikke mulig for oss å spore noen opplysninger tilbake til den enkelte bruker. 

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google Analytics bruker informasjonskapsler og mottar generell webstatistikk, som f.eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra. 

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine rettningslinjer for personvern.

Ønsker du ikke å bli sporet? Bruk Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Piwik

Vi bruker også analyseverktøyet Piwik, dette er et verktøy med åpen kildekode (GPL) og som er installert på en egen server hos OsloMet. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke til andre aktører.

Lenker til andre nettsteder

Skolekassa er en lenkeportal med lenker til skoleressurser og nettsider hos ulike leverandører. All bruk av de eksterne ressursene du finner på Skolekassa, er ikke underlagt denne personvernerklæringen. For informasjon om de ulike leverandørenes informasjonslagring må du lese personvernerklæringene til de enkelte sidene.

Hvem deler vi dine opplysninger med?

Vi samler ingen personopplysninger og deler ikke informasjonen med noen tredjepart. 

Hvor lenge oppbevarer vi innsamlet data?

Vi lagrer anonymisert data så lenge det foreligger behov for dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, kontakt oss: kontakt@skolekassa.no