Velkommen

Nyhet


Skolekassa.no er et nettsted der du selv kan gjøre oppgaver for å lære deg norsk, samfunnsfag, matematikk, naturfag og engelsk. På Skolekassa finner du både læringsressurser som ligger åpent, og læringsressurser som krever Feide-innlogging. De fleste ressursene på Skolekassa er åpne. Disse er fritt tilgjengelige for alle. Hvis du logger deg inn på Skolekassa med din Feide-bruker, får du også tilgang til de ressursene som din skole har kjøpt lisens på. Feide-knappen ligger synlig på hver side i Skolekassa.

I menyen til venstre kan du velge fag og temaer. For hvert tema finner du lenker til nettsteder der du kan gjøre oppgaver, høre på lydfiler, lese tekster, skrive setninger og spille morsomme læringsspill. Du kan velge mellom språkene norsk, engelsk, arabisk, dari, pashto, tigrinja og kurmandji. Du kan også skifte fra et språk til et annet i språkmenyen – øverst til høyre


Siste nytt på Skolekassaarrow pointing down

Veien fram - yrkesfag
Veien fram – yrkesfag

Veien fram yrkesfag er et nettkurs i yrkesnorsk for unge og voksne som går programfag på VG1/VG2 (bygg og anleggsteknikk, design og håndverk, elektrofag, helse- og sosialfag, medier og kommunikasjon, naturbruk, restaurant- og matfag, service og samferdsel, teknologi og industriell produksjon).

Veien fram
Veien fram

Veien fram er et nettkurs i norsk. Passer for unge og voksne som går på videregående opplæring studiespesialiserende utdanningsprogram. Tilgjengelig på bokmål og nynorsk.