Velkommen

Nyhet

Nyttårskort med teksten godt nytt år og tallene 2021 og Skolekassa i snøvær.

Skolekassa.no er et nettsted der du selv kan gjøre oppgaver for å lære deg norsk, samfunnsfag, matematikk, naturfag og engelsk. På Skolekassa finner du både læringsressurser som ligger åpent, og læringsressurser som krever Feide-innlogging. De fleste ressursene på Skolekassa er åpne. Disse er fritt tilgjengelige for alle. Hvis du logger deg inn på Skolekassa med din Feide-bruker, får du også tilgang til de ressursene som din skole har kjøpt lisens på. Feide-knappen ligger synlig på hver side i Skolekassa.

I menyen til venstre kan du velge fag og temaer. For hvert tema finner du lenker til nettsteder der du kan gjøre oppgaver, høre på lydfiler, lese tekster, skrive setninger og spille morsomme læringsspill. Du kan velge mellom språkene norsk, engelsk, arabisk, dari, pashto, tigrinja og kurmandji. Du kan også skifte fra et språk til et annet i språkmenyen – øverst til høyre

Siste nytt på Skolekassa

Allmenn

Allmenn

Allmenn er et norsk- og samfunnskunnskapskurs. Kurset inneholder videoer, lyder, bilder og oppgaver. Passer for nivå A1 til B1.
Vokabular

Vokabular

Lær nye ord og få et større vokabular ved hjelp av Sandefjordskolens læringssressurs. Velg språk oppe til høyre og annen kategori på midten av siden.