Velkommen

 


Skolekassa er ein nettstad der du sjølv kan gjere oppgåver for å lære deg norsk, samfunnsfag, matematikk, naturfag og engelsk. Skolekassa bruker Feide-pålogging. Det inneber at du må logge deg på med Feide-brukaren din ved å trykkje på Feide-knappen som du ser på kvar side i Skolekassa. Då får du tilgang til dei ressursane som skulen din har kjøpt lisens på.

I menyen kan du velje fag og emne. For kvart emne finn du lenker til nettstader der du kan gjere oppgåver, høyre på lydfiler, lese tekstar, skrive setningar og spele artige læringsspel.Du kan velje mellom språka norsk, engelsk, arabisk, dari, pashto, tigrinja og kurmandji.

Siste nytt på Skolekassa

Vegen fram - yrkesfag
Vegen fram – yrkesfag

Vegen fram yrkesfag er eit nettkurs i yrkesnorsk for unge og voksne som går programfag på VG1/VG2 (bygg og anleggsteknikk, design og handverk, elektrofag, helse- og sosialfag, media og kommunikasjon, naturbruk, restaurant- og matfag, service og samferdsel, teknologi og industriell produksjon).

Vegen fram
Vegen fram

Vegen fram er eit nettkurs i norsk. Passar for unge og voksne som går på studiespesialiserande utdanningsprogram. Tilgjengeleg på bokmål og nynorsk.